Personal2b

In de praktijk streven we naar operational excellence. Dat wil zeggen dat de werkprocessen perfect op elkaar worden afgestemd. Hiermee willen we bijvoorbeeld wachttijden voor de patiënten voorkomen en hen vooraf een helder beeld geven van de behandeltijd. Voor patiënten die het lastig vinden om de praktijk overdag te bezoeken willen we een mogelijkheid bieden om ’s avonds op periodieke controle te komen. Langere behandelingen vinden altijd overdag plaats.

De sterilisatieruimte: in de praktijk hanteren
we
een hoge norm voor hygiëne.

Wij willen patiënten op hun gemak stellen en een goede en langdurige vertrouwensrelatie opbouwen om zo tot een optimale behandeling te komen die aansluit op uw wensen.

U kunt in onze praktijk de algemene tandheelkundige behandelingen laten uitvoeren, zoals controles, tandsteen verwijderen, vullingen, wortelkanaalbehandelingen, kronen en bruggen, protheses en frames aan laten meten, tanden en kiezen laten verwijderen, enz.
Naast deze algemene tandheelkundige behandelingen begeleiden we angstpatiënten en kinderen in deze behandelingen, zodat de tandartsangst gereduceerd wordt. Ook zijn mensen met een verstandelijke beperking meer dan welkom in onze praktijk.

Er kunnen cosmetische tandheelkundige behandelingen uitgevoerd worden, bijvoorbeeld door het vervaardigen van schildjes van composiet op de voortanden.
Orthodontische behandelingen (beugels) worden door ons niet uitgevoerd. U krijgt daarvoor een verwijzing naar een orthodontist of een collega tandarts die orthodontische behandelingen uitvoert.

Ook voor het plaatsen van implantaten en eventueel de vervaardiging van de suprastructuur (de opbouw), verwijzen we u graag door naar een collega.

We werken samen met collega's die kwaliteit net zo belangrijk vinden als wij!