Personal2b

De afgelopen jaren hebben programma's als 'Make me beautiful' bijgedragen aan de toegenomen vraag om tanden te verfraaien. Ook in onze praktijk kunt u terecht voor gebitsverfraaiing. We bespreken eerst wat de mogelijkheden zijn voor uw gebit, want niet ieder gebit is hetzelfde.
Facings (schildjes op de voortanden) van composiet kunnen eenvoudig bijdragen aan een verbetering van het esthetisch resultaat van uw mond en uiterlijk.

Onder het menu Foto's praktijk en submenu Foto's behandelingen staat een aantal voorbeelden van behandelingen met facings.

Ook het bleken van tanden kan hieraan bijdragen. Na een degelijk mondonderzoek zullen we met u bespreken of bleken van tanden voor u wenselijk is. Als we van mening zijn dat bleken mogelijk is zullen gebitsafdrukken gemaakt worden waarop bleeklepels gemaakt worden. Voor het bleken van de tanden wordt de kleur eerst vastgelegd om later te kunnen laten zien wat het uiteindelijke resultaat is na de bleekbehandeling. Het bleken van de tanden gebeurt thuis, dit wordt homebleaching genoemd. Deze behandeling duurt enkele dagen tot weken, en geeft over het algemeen de minste nabezwaren. De bleeklepels kunt u op een later tijdstip weer gebruiken als de tanden wat terug verkleuren.