2019:

Onze praktijk zoekt een tandartsassistente. Zie Vacatures voor meer informatie.

Danielle Remmers zal eind juli met zwangerschapsverlof gaan. Gelukkig zijn wij erin geslaagd goede vervangsters voor Danielle aan te trekken: Adelinde Schnitzeler en Sandra Roosen. Adelinde heeft al bij ons gewerkt en is bekend met de praktijk. Zij zal op vrijdagochtend de diensten van Danielle overnemen.

Sandra Roosen zal op dinsdag en donderdag de waarneming van Danielle op zich nemen. Sandra is zeer recent cum laude afgestudeerd aan de Universiteit van Leuven!

Wij wensen Danielle een fijn zwangerschapsverlof toe! Danielle zal begin december weer bij ons terugkeren.

 

2018:

Algemene Verordening Gegevensbewerking (AVG):
Met ingang van 25 mei 2018 geldt er nieuwe wetgeving omtrent het verwerken van privacygevoelige gegevens. Onder het menu-item Gegevensbescherming vindt u een link naar de Privacyverklaring van onze praktijk. Uiteraard springen wij zorgvuldig om met uw gegevens.

Personeel:
Helaas heeft Adelinde het besluit genomen om te stoppen in onze praktijk. Ze is benaderd door een andere praktijk om zich daar verder te ontwikkelen in de kindertandheelkunde, waar haar hart ligt. Wij vinden het erg jammer dat zo’n fijne en kundige collega ons gaat verlaten. Maar we begrijpen ook dat Adelinde deze kans met twee handen moet aannemen. Wij wensen haar heel veel succes en werkplezier toe met haar nieuwe werk!

Gelukkig kunnen we melden dat Daniëlle Remmers onze praktijk komt versterken. Zij heeft recent haar studie Tandheelkunde aan het ACTA in Amsterdam afgerond.

Sandra de Graaf uit Helvoirt zal per 1 april in dienst treden als balie-assistente.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017:

Patiëntenstop:
We vinden het heel jammer, maar het moet gebeuren: een patiëntenstop. Vooralsnog zal onze praktijk geen nieuwe patiënten aannemen. Er geldt slechts een uitzondering en dat betreft gezinsuitbreiding van reeds aangemelde cliënten. Wij kiezen voor deze maatregel om voor de zittende cliënten acceptabele doorlooptijden in combinatie met uitstekende zorg te kunnen blijven garanderen. Zodra er weer ruimte in onze agenda ontstaat zullen wij dit via deze website kenbaar maken.

Geslaagd:
Vrijdag 23 juni is onze assistente Charlotte geslaagd voor de opleiding tot preventieassistente. Dat betekent dat Charlotte nu zelfstandig "aan de stoel" mag werken. Zo mag zij tandsteen verwijderen, uw gebit reinigen en bijvoorbeeld bij kinderen poetsinstructies geven. Dat laatste is zeker van belang bij kinderen die gaan "beugelen". Door de blokjes en draadjes die bij een beugel gebruikt worden, wordt het goed reinigen van het gebit bemoeilijkt en is een extra instructie vaak op zijn plaats.

2016:

9 1Resultaten patiëntenenquête:
Met een score van 9.1 zijn wij heel blij met de resultaten van de enquête die we in oktober/november hebben uitgevoerd. Kijk voor meer details onder het menu Kwaliteitszorg en dan het item Enquête 2016.