Het team van Tandartspraktijk Helvoirt.

Samen hopen we u te mogen ontvangen, uw vragen te beantwoorden en u te behandelen tot wederzijdse tevredenheid!

IMGP1414

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 noortjeNoortje Vogels, tandarts

"Na het afronden van de studie tandheelkunde in Nijmegen heb ik gewerkt als medewerker in een grote groepspraktijk. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als docente kindertandheelkunde aan de universiteit van Nijmegen en heb mij in de afgelopen jaren toegelegd op de behandeling van kinderen en angstige patienten en mensen met een verstandelijke beperking. In 2010 heb ik in Kenia als tandartsvrijwilliger gewerkt in het armste gedeelte van het land, een ontzettend mooie ervaring. In juni 2011 ben ik een nieuwe uitdaging aan gegaan, namelijk de start van een kleinschalige praktijk met aandacht voor de persoon achter de patiënt, waar uitstekende tandheelkundige zorg het uiteindelijke doel is."

 

danielleDaniëlle Stiekema, tandarts

Mijn naam is Daniëlle Stiekema en ik heb in 2018 mijn studie Tandheelkunde aan het ACTA in Amsterdam afgerond. Vóór deze studie heb ik de HBO opleiding Sportmarketing & Management te Rotterdam met goed gevolg afgelegd. Tijdens de studie Tandheelkunde ben ik actief geweest als preventie-assistente in verschillende praktijken. Ik woon nu in Utrecht, maar ben van plan weer terug te keren naar het gezellige Brabant. Tandartspraktijk Helvoirt lijkt mij een super leuke en geschikte plek om een goede start als tandarts te maken!

 

  

charlotteCharlotte Dijt, preventie-assistente

"Ik heb 10 jaar in de detailhandel gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb me daarom in 2011 laten omscholen tot tandartsassistente en heb de eerste tijd ervaring opgedaan in een kleine praktijk om de fijne kneepjes van het vak te leren. Mijn laatste ervaring heb ik opgedaan in een groepspraktijk en kwam al snel tot de conclusie dat ik me prettiger voel in een kleine werkomgeving met korte lijntjes en meer persoonlijk contact met de patiënten. Ik ben daarom heel blij dat ik vanaf juni 2014 bij Tandartspraktijk Helvoirt mijn steentje mag bijdragen".Hella, tandartsassistente (informatie volgt)

 

sandraSandra de Graaf, balieassistente

"Per 1 april begin ik bij Tandartspraktijk Helvoirt. Ik zal aan de balie cliënten te woord staan, de telefoon en de mail beantwoorden en diverse ondersteunende werkzaamheden verrichten".