Personal2b

Het team van Tandartspraktijk Helvoirt.

Samen hopen we u te mogen ontvangen, uw vragen te beantwoorden en u te behandelen tot wederzijdse tevredenheid!

IMGP1668

 

noortjeNoortje Vogels, tandarts

"Na het afronden van de studie tandheelkunde in Nijmegen heb ik gewerkt als medewerker in een grote groepspraktijk. Daarnaast ben ik werkzaam geweest als docente kindertandheelkunde aan de universiteit van Nijmegen en heb mij in de afgelopen jaren toegelegd op de behandeling van kinderen en angstige patienten en mensen met een verstandelijke beperking. In 2010 heb ik in Kenia als tandartsvrijwilliger gewerkt in het armste gedeelte van het land, een ontzettend mooie ervaring. In juni 2011 ben ik een nieuwe uitdaging aan gegaan, namelijk de start van een kleinschalige praktijk met aandacht voor de persoon achter de patiënt, waar uitstekende tandheelkundige zorg het uiteindelijke doel is."

 

IMGP1651Alexandra van Setten, tandarts 

Mijn naam is Alexandra van Setten en in de zomer van 2021 heb ik de studie Tandheelkunde afgerond aan de Radboud Universiteit. Na mijn afstuderen ben ik teruggekeerd naar het mooie Brabant waar ik ben opgegroeid. Ik werk sinds september 2021 met veel plezier bij Tandartspraktijk Helvoirt, waar ik me richt op de algemene tandheelkunde.

 

 

 

 

Foto Sandra 1Sandra Roosen-Steenbakkers, tandarts

"Voordat ik tandheelkunde ging studeren heb ik lange tijd gewerkt in de ambulante hulp- en zorgverlening. Sinds 2019 werk ik bij tandartspraktijk Helvoirt. Daarnaast werk ik als tandarts met bijzondere groepen, zoals ouderen, patiënten met angst voor de tandarts en/of met een verstandelijke beperking.
Ik ben opgegroeid in Brabant en woon nog steeds in de buurt met mijn man en kinderen. In mijn vrije tijd zing ik in een popkoor, waar ik naast zangplezier ook veel leuke contacten heb!"

 

 

  charlotteCharlotte Dijt, preventie-assistente

"Ik heb 10 jaar in de detailhandel gewerkt, was ik toe aan een nieuwe uitdaging. Ik heb me daarom in 2011 laten omscholen tot tandartsassistente en heb de eerste tijd ervaring opgedaan in een kleine praktijk om de fijne kneepjes van het vak te leren. Mijn laatste ervaring heb ik opgedaan in een groepspraktijk en kwam al snel tot de conclusie dat ik me prettiger voel in een kleine werkomgeving met korte lijntjes en meer persoonlijk contact met de patiënten. Ik ben daarom heel blij dat ik vanaf juni 2014 bij Tandartspraktijk Helvoirt mijn steentje mag bijdragen".

 

IMGP1642

Hella, tandartsassistente

"Ik ben Hella v.d. Bruggen en ik ben sinds 2005 werkzaam als tandartsassistente. Sinds oktober 2019 ben ik het team van Tandartspraktijk Helvoirt komen versterken en draag ik graag een steentje bij aan de goede en fijne zorg voor onze patiënten!"

 

 

 

 


sandraSandra de Graaf, balieassistente

"Ik sta aan de balie cliënten te woord, beantwoordt de telefoon en de mail en verricht diverse ondersteunende werkzaamheden".

 

 

 

 

IMGP1665 Monique van den Broek-Pijnenburg, balieassistente

"Net als Sandra zal ook ik aan de balie cliënten te woord staan, de telefoon en de mail beantwoorden en diverse ondersteunende werkzaamheden verrichten".