Personal2b

Wij streven ernaar om pijnklachten op de dag van melding te behandelen, traumata en spoedbehandelingen worden zo snel mogelijk behandeld.
Voor spoedhulp en pijnklachten buiten de openingstijden van de praktijk hebben wij met de tandartsen in de regio afspraken gemaakt voor waarneming. Voor de dienstdoende tandartsen voor avond- en weekenddiensten kijk bij Waarneming op deze site.
Als u ons telefoonnummer belt, hoort u via het antwoordapparaat wie er op dat moment dienst heeft. Een zelfde regeling is getroffen als wij met vakantie zijn.

Als u voor een spoedgeval of pijnklacht door een dienstdoende collega wordt geholpen, dan is het de gewoonte dat u daar contant betaalt. Ook tijdens de weekenddiensten of avonddiensten vragen wij u om contant te betalen. U krijgt van ons een kwitantie mee, die u vervolgens naar uw verzekering kunt sturen voor vergoeding indien u daarvoor verzekerd bent. Daarnaast zal altijd gevraagd worden een geldig legitimatiebewijs en zorgverzekeringspasje mee te nemen naar de dienstdoende tandarts.