Personal2b

Geachte patiënten, 

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij vanaf 1 november 2020 samen met Anders Medical Factoring voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u een rekening voor de zorg krijgt via mijnAndersnota.nl.

Vergoeding van uw zorgverzekeraar
Als uw zorgverzekeraar een gedeelte van uw rekening vergoedt, staat dit duidelijk op de rekening. Wat overblijft betaalt u aan mijnAndersnota. Heeft u een vraag over de hoogte van de vergoeding op uw rekening? Neem dan contact op met uw zorgverzekeraar. Staat er geen vergoeding op de rekening? Betaal dan alles aan mijnAndersnota en controleer daarna of u de rekening nog kunt indienen bij uw zorgverzekeraar.

Regel het online!

Op de website van Anders Medical Factoring (www.mijnAndersnota.nl) kunt u veel zaken rondom de betaling van uw rekening snel en eenvoudig regelen, denk bijvoorbeeld aan:

  • Status van uw betaling controleren
  • Betalingsregeling treffen

U logt eenvoudig op www,mijnAndersnota.nl in met uw factuurnummer, postcode en geboortedatum.

Als u een vraag heeft kunt u altijd contact opnemen met de Servicedesk van mijnAndersnota.nl.
Bel daarvoor met de Servicedesk op telefoonnummer +31 (0) 857606262 (maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur) of stuur een mail naar Service@mijnAndersnota.nl.